Nøkkelfaktorene for å produsere god kvalitet Oolong Tea-shaping

I sensorisk vurdering av teblader er det et ordtak om "tørr evaluering av utseende, våt evaluering av indre kvalitet", og seks faktorer for te-utseende, farge, aroma, smak, suppefarge og bladbunn blir evaluert.

1. Se på formen på den tørre Tieguanyin (Oolong-te): hovedsakelig for å observere egenskapene til formen på den tørre teen, farge, makulering, jevnhet og lukte aromaen til den tørre teen.De med krøllete, stram, fast, jevn form, sandgrønn farge, oljete, friske, med åpenbare variasjonsegenskaper og ren aroma av tørr te er alle toppkarakterer.

Formen på Tieguanyin eller oolong te er forskjellig fra andre teer.Den krøllete Tieguanyin må behandles avinnpakningsmaskinogcavans innpakning balling maskinmange ganger før den kan dannes.Vårt firma gir Tieguanyin-tebønder stabil ytelse, rask formingseffekt av innpakningsmaskinen og cavans-innpakningsmaskinen og annet formingsutstyr.

Den første typen maskin for å forme oolong te eller Tieguanyin er innpakningsmaskin og cavans innpakningsmaskin.De er de medfølgende maskinene.Pakkemaskinen og cavans innpakningsballemaskin erstattet den originale manuelle formingsprosessen til Tieguanyin eller oolong-te.Arbeidshastigheten og graden av trykk på teposen styres av pedalen for å lage en stram og krøllete Tieguanyin i form av en stang.

Den andre erautomatisk hydraulisk granulær te støpemaskin.Sammenlignet med innpakningsmaskinen og cavans innpakningsballemaskin, har den en raskere trykkhastighet, bedre formingseffekt, sparer arbeidskraft og forbedrer effektiviteten på samme tid.

Begge to typer maskiner kan lage god form av oolong-te eller Tieguanyin.


Innleggstid: 19. februar 2022